Active Week June 2024!πŸ†πŸ₯‡βš½οΈπŸ€πŸŽΎπŸƒπŸΌβ€β™€οΈπŸƒπŸ»

June 20, 2024
ξ„ˆ

By

Related News

Time to say goodbye…

Time to say goodbye…

It is with a heavy heart that we have to say goodbye to our own Mrs Heffernan as she is moving back to County Monaghan after 22 years in SS Peter and Paul JNS and Mrs Bouzzah as she is retiring after 24 years. The students and staff will miss them dearly.Β  Mrs...

read more
June Student Shout Outs

June Student Shout Outs

Congratulations Leroy, Molly, Antonia and Joshua on being awarded our last Student Shout Outs of 1st class. Your teachers are extremely proud of you. πŸ˜€

read more
1st Class Graduation

1st Class Graduation

Well done to each and every member of our class for working so hard this past year. Your teachers are very very proud of you all and we would like to wish you all the best in your future school years. We will miss you.Β 

read more